donderdag 13 april 2017

Sieradenset met Primulas

Sieradenset met Primulas
Deze sieradenset bestaat uit een paar oorbellen, twee bijpassende ringen en een halsketting. Het palet bestaat uit verschillende groentinten, met de grote smaragd groene agaat rondellen rondom de strass cabochon zetting.
De zettingen voor de oorbellen zijn direct aan de oorhaakjes gemonteerd. Deze haakjes hebben een open oogje, je buigt hem open, hangt de zetting er direct aan en er zijn geen ringetjes meer nodig!
Voor de halsketting is de grote primula glascabochon geplaatst in een bronskleurige zetting. Dit model zetting geeft veel mogelijkheden om geheel naar eigen smaak te versieren - rondom de cabochon kunnen namelijk ook nog 3 mm simili puntsteentjes gelijmd worden. Deze bronskleurige zetting heeft twee oogjes aan de bovenkant, waar de onderdelen van de ketting aan gemonteerd worden. Zo hangt de zetting stabiel in het ontwerp (maar als je de hanger omdraait, zie je ook nog een bloemversiering op de achterkant).
De grote groene agaat rondellen zijn aan elkaar geketteld, met telkens een 4 mm ringetje ertussen, zodat de ketting mooi soepel valt. Het geheel wordt afgewerkt met een bronskleurige kapittel sluiting.
Vintage stijl bloemen oorbellen

Strass steentjes lijmen

Glascabochons met primulas

Smaragdgroene agaat ketting

DIY ringen met glascabochons
Tenslotte zijn er twee modellen verstelbare ringen gebruikt met lace edge zettingen om de cabochons met primulas in te plaatsen. Overdag draag je de kleine op kantoor, en 's avonds ga je over op de grote uitvoering :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwe serie lampwork kralen

Deze week een mooie selectie nieuwe lampwork kralen in de shop! De video geeft een close up kijkje naar de nieuwe kralen en ideeen voor...